Home

Obert el període per presentar obres al concurs de cartells de Festa Major

Correo Imprimir PDF

Obert el període per presentar obres al concurs de cartells de Festa Major

Totes aquelles persones que vulguin participar a la modalitat adults del concurs de cartells de Festa Major podran presentar la seva obra a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (Av, Unitat, 6) des d'avui i fins el proper 11 de febrer de 2011, ambdós inclosos.

A la part del darrere del cartell haurà de constar el nom, cognoms, edat i telèfon. El concurs consta de dues modalitats: adults i infantil. En el cas dels adults, es poden presentar persones nascudes l'any 1995 i majors de 16 anys. Cada concursant podrà presentar una obra. La mida del cartell haurà de ser un DINA3 i es podrà utilitzar un nombre il·limitat de tintes, preferiblement planes. El cartell guanyador rebrà un premi de 800 euros i passarà a ser propietat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, que podrà fer l'ús que consideri convenient. A més d'aquest primer premi, s'atorgaran tres accèssits dotats amb 150 euros, que seran els cartells escollits per les entitats per representar la festa del seu barri.

El lloc, el dia i l'hora de l'acte de lliurament de premis es farà públic properament. Els cartells presentats s'exposaran a la Sala d'Exposicions de la Casa de la Vila des del 24 de maig fins al 14 de juny de 2011.