Home

Tres empreses s'afegeixen al programa Suma't

Correo Imprimir PDF

Tres empreses s'afegeixen al programa Suma't

Un total de tres empreses s'han afegit al Suma't, un projecte impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que té com a objectiu que joves d'entre 18 i 24 anys tinguin una formació en un ofici, es matriculin a l'ESO i es posin en contacte amb el món laboral.

Les empreses que s'han afegit són Vinissimus, Més que lleure i Lafarge Cementos, que es sumaran a les 6 que ja col·laboraven amb el programa: Dicomol, Gremi d'Hosteleria, Standard Hidràulica, Cadytel, Condis i Soldabarna. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes, ha afirmat que "les empreses col·laboradores fan una important feina dins del programa ja que sense la seva implicació no es podria dur a terme".

Tot i que cada jove té les seves pròpies circumstàncies, el perfil general de participant al programa és el de persones que viuen en un entorn familiar o social complicat i tenen poca formació perquè van abandonar aviat l'educació obligatòria. El Suma't combina accions d'orientació, formació i l'adquisició d'experiència professional en empreses, amb l'objectiu de facilitar l'accés a una experiència professional, mitjançant el contracte per a la formació, i el retorn al sistema educatiu a joves que no han completat l'itinerari educatiu obligatori. El Suma't va començar al gener i finalitzarà el 31 de maig del 2012, després que fa uns dies la Generalitat de Catalunya hagi publicat la prorrogació del programa dos mesos.


LEER

Última actualización en Lunes, 03 de Octubre de 2011 10:30