Home

Un incendi crema 2,5 hectàrees a la Serralada de Marina

Correo Imprimir PDF

Un incendi crema 2,5 hectàrees a la Serralada de Marina

Els Bombers de la Generalitat han extingit en dues hores l'incendi que ha afectat aquest migdia 2,5 hectàrees de la zona ubicada entre la font del Tort i la carretera de Vallençana, més coneguda com Miralpeix. En l'extinció de l'incendi han participat 15 unitats terrestres dels Bombers i 5 d'aèries (4 avions de vigilància i atac i dos helicòpters bombarders), a més de diverses patrulles de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies. També han intervingut voluntaris de Protecció Civil i de l'Associació de Defensa Forestal (ADF). La Policia ha hagut de tallar puntualment la carretera de la Roca (BV5001).

Fins al lloc dels fets també s'ha desplaçat l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, i el president de l'Àrea de Política Territorial, Juan Parra, per conèixer in situ les accions operatives que s'han desenvolupat. L'alcaldessa ha afirmat que "tot i que s'ha apagat el foc els dispositius de seguretat continuaran algunes hores més per precaució" i ha afegit que "s'ha hagut de desallotjar dues masies només com a mesura de prevenció".

Segons han indicat fonts de Bombers el Grup d'Investigació dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes del foc.
LEER

Última actualización en Martes, 11 de Octubre de 2011 10:47