Home

Revisió de la part inferior de l'autopista C33 després del despreniment de la setmana passada

Correo Imprimir PDF

Revisió de la part inferior de l'autopista C33 després del despreniment de la setmana passada

Les nits de dimecres 11 i dijous 12 l'empresa Abertis Autopistes, responsable del manteniment de les vies ràpides de la Generalitat de Catalunya, continuarà amb els treballs de sanejament a la C33 a requeriment de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, després que la setmana passada un fragment del voladís exterior del viaducte es desprengués a sobre de l'aparcament situat al carrer Carrerada, prop del IES Montserrat Miró. El consistori ha demanat a l'empresa que revisi tota la part inferior de l'autopista elevada que creua el municipi, entre les zones de Carretera Vella i Font Freda.

La caiguda de material no va causar danys materials ni personals, però la Brigada Municipal va haver de crear un perímetre de seguretat amb tanques fins que l'empresa responsable de manteniment de la C-33 va reparar el despreniment. L'incident es va produir quan operaris de l'empresa feien els treballs de conservació a la zona que s'estan realitzant des de l'estiu de 2014.

L'actuació, que es realitzarà aquesta nit i demà a la nit, implicarà que s'hagi de tallar un carril del carrer Mossèn Joaquim Castellví per tal d'utilitzar una plataforma elevadora per realitzar les feines de manteniment. El pas de vehicles serà alternatiu i estarà regulat per operaris.


LEER

Última actualización en Jueves, 12 de Noviembre de 2015 14:13