Home

Trobada entre portaveus municipals i Plataforma Soterrament

Correo Imprimir PDF

Trobada entre portaveus municipals i Plataforma Soterrament

Aquest matí tots els portaveus municipals, a excepció del Partit Popular, s'ha reunit amb una representació de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) per compartir les línies de treball de Comissió del Soterrament. Aquesta taula de treball està formada per tots els portaveus municipals de l'equip de govern i de l'oposició, tècnics municipals i representants del col·lectiu ciutadà i el seu objectiu és fer propostes i idees a desenvolupar que vagin encaminades a aconseguir el soterrament de la línia de França al seu pas pel municipi.

El representant del col¿lectiu reivindicatiu, Ramon Bueno, ha aprofitat per presentar-se formalment als portaveus de l'oposició i els hi ha avançat la dinàmica i les accions de treball que està enllestint la Plataforma per realitzar una major conscienciació ciutadana. Per la seva banda, l'alcaldessa, Laura Campos, ha explicat als assistents sobre les accions realitzades pel consistori. Entre elles, destaca la reunió prevista per al proper 24 de novembre amb Janet Sanz, tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Barcelona de l'àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, per tal de fer un front comú per defensar els interessos del soterrament a Madrid.

Durant la trobada, l'alcaldessa també ha informat els assistents de la presa de contacte amb Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, després que el govern central anunciés una partida de 300.000 euros a la proposta de pressupostos generals de l'Estat per fer un estudi de viabilitat dels projectes de soterrament de vies de ferrocarril i el seu impacte ambiental a Montcada i Reixac, Sant Feliu de Llobregat i L'Hospitalet. Campos ha comunicat que l'executiu local ha demanat una reunió amb el Ministeri de Foment i amb l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), amb l'objectiu que li expliquin el contingut d'aquest estudi, per tal de definir una possible estratègia conjunta i un full de ruta per defensar els interessos dels tres municipis.


LEER

Última actualización en Jueves, 12 de Noviembre de 2015 14:13