Home

David Guapo i José Sacristán visitaran el Teatre Municipal durant el darrer trimestre del 2017 de programació d'espectacles

Correo Imprimir PDF

David Guapo i José Sacristán visitaran el Teatre Municipal durant el darrer trimestre del 2017 de programació d'espectacles

L'actuació de l'humorista David Guapo i l'obra 'Muñeca de porcelana', amb José Sacristán, són dos muntatges destacats de la programació als espais escènics de Montcada i Reixac durant el darrer trimestre de l'any, que arriba amb una novetat destacada. L'Ajuntament posarà a la venda el 5 de setembre a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12), a partir de les 17 h, un centenar d'abonaments al preu de 45 euros, que inclouen l'entrada per a quatre espectacles: 'Chicuelo-Mezquida', 'Muñeca de porcelana', '#quenonosfrunjanlafiesta (David Guapo)' i 'Festival de valsos i danses 2017-2018'. L'endemà, el 6 de setembre, es posaran a la venda de les entrades de totes les actuacions d'aquest trimestre pels mitjans habituals: de forma presencial, a l'Auditori Municipal o bé, mitjançant el servei www.mirteatres.cat.

Els músics Juan Gómez 'Chicuelo' -un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc- i Marco Mezquida obriran el calendari el 7 d'octubre al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 22 h, amb 'Chicuelo-Mezquida', una fusió de jazz i flamenc coproduïda pel prestigiós Taller de Músics i Fira Mediterrània de Manresa. L'endemà, 8 d'octubre, el Kursaal (Masia, 39) acollirà teatre per a nadons a partir de 6 mesos (12 h), amb 'Aquarel·la', de la companyia Fes-t'ho com vulguis. Es tracta d'una muntatge visual que juga que juga amb els colors, la llum, els sons i la paraula.

'Muñeca de porcelana', amb José Sacristán i Javier Godino, es podrà veure el 28 d'octubre (Teatre Municipal, 22 h). Es tracta d'un muntatge que reflexiona sobre les elits i el poder i és una oportunitat única de veure un dels actors més importants del teatre i del cinema espanyol dels últims 50 anys. El 4 de novembre, l'Auditori Municipal (19 h) acollirà un concert de música clàssica, 'Danzas de fuego', amb Duarte i Salazar Duo. El dia 12, el Teatre Municipal (12 h) serà l'escenari de l'espectacle familiar de titelles, 'Martina i el bosc de paper', amb 'L'Horta Teatre'. Aquest mateix dia, a les 18 h, el Kursaal rebrà un any més el Cor Gospel Gràcia, que oferirà el concert solidari amb els drets humans.

Un altre plat fort n'és l'espectacle '#quenonosfrunjanlafiesta', amb el monòleg d'humor, música i improvisació de David Guapo, un dels humoristes del moment. Serà el 24 de novembre, al Teatre Municipal, a les 22 h. La fi de temporada arribarà el 30 de desembre al Teatre Municipal (19 h), amb el concert de Nadal amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, amb 'Festival de valsos i danses 2017-2018'. Per presentar la temporada, l'onzena edició del cicle 'Montcada a Escena' (del 8 d'octubre al 21 de gener) i lliurar els premis Dalmau 2017 hi haurà una festa el 29 de setembre, a les 22 h, al Teatre Municipal.


LEER

Última actualización en Jueves, 03 de Agosto de 2017 13:06