Home Blog (Noticias) El Valentine presenta els més de 200 jugadors que té aquesta temporada

El Valentine presenta els més de 200 jugadors que té aquesta temporada

Correo Imprimir PDF

El Valentine presenta els més de 200 jugadors que té aquesta temporada

El club disposa d'onze conjunts federats i l'Escola Ramón Fernández

Basquet Valentine Montcada i Reixac 2010-2011

Més de 200 jugadors i jugadores configuren el planter i el primer equip del Valentine Montcada de la temporada 2010-2011, que aquest diumenge, 14 de novembre, s’ha presentat oficialment davant l’afició en un acte celebrat en un pavelló Miquel Poblet ple a vessar minuts abans del partit del primer equip. “Esperem que el primer equip mantingui la categoria i continuï amb el màxim de jugadors possible de Montcada i dels voltants i sobre la resta de conjunts, que facin el millor bàsquet possible i que els seus integrants siguin feliços al club”, ha expressat el president de l’entitat, Luis Miguel Rodríguez, que aquesta temporada lidera una executiva totalment renovada. El club de bàsquet compta enguany amb 11 equips: sènior, sots 21 masculí, sots-21 femení, júnior A, júnior B, cadet, infantil, preinfantil, mini A, mini B, premini i l’Escola, que s’anomena Ramón Fernández en record a l’exjugador del Valentine mort al 1997 amb 26 anys.

L’acte ha consistit amb la desfilada de tots els integrants del club, que han saludat les autoritats i la directiva del club. En el torn de parlaments han intervingut dos jugadors. En nom del planter, Joan Millán, del premini, ha parlat de la seva experiència al club. En representació dels jugadors de més edat, el capità del Valentine, Raúl Ortega, ha aprofitat les seves paraules per agrair la tasca de l’anterior junta, presidida per Rosa Olivares, i han encoratjat el club a continuar impulsant el bàsquet al municipi. Per la seva banda, l’alcaldessa, M. Elena Pérez (PSC), –acompanyada del regidor d’Esports, Juan Parra (PSC)– ha encoratjat els jugadors a que gaudeixin de l’esport i ha lloat la tasca de l’entitat “per l’esforç que feu en promoció els joves i en representar el nostre municipi arreu”. L’acte ha finalitzat amb una fotografia de família de tots els jugadors, entrenadors, la directiva i les autoritats.  

Apartir d'ara l'Escola de Bàsquet del Valentine Montcada portarà el nom de Ramón Fernández, en memòria de l'exjugador montcadenc, que va morir al 1997 a l'edat de 26 anys a causa d'una esclerosi. Els germans del joves, que ahir hagués fet 40 anys d'edat, van rebre de la mà del president del Valentine, Luis Miguel Rodríguez, una placa commemorativa del canvi de nom de l'escola. Un dels germans de l'homenatjat, Salvador Fernández, va agrair el gest del club: "És un honor per la família que la cantera del club porti el seu nom, a ell li hagués fet molta il·lusió".   

Font: La Veu (15/11/2010) i La Veu (22/10/2010)


Última actualización en Jueves, 18 de Noviembre de 2010 21:33