Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'OMIC alerta dels drets dels consumidors a les rebaixes d'hivern

L'OMIC alerta dels drets dels consumidors a les rebaixes d'hivern

Correo Imprimir PDF

L'OMIC alerta dels drets dels consumidors a les rebaixes d'hivern

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) ha engegat una campanya informativa coincidint amb l'inici de les rebaixes d'hivern, que s'allargaran fins el proper 6 de març.

L'OMIC recorda diferenciar les vendes a les rebaixes d'altre tipus a preus inferiors als habituals com ara les vendes per liquidació, tenir en compta que el mateix comerç podem trobar articles rebaixats juntament amb d'altres que no ho estan i conservar la factura o el tiquet de compra, amb la referència concreta de l'article.

L'Oficina també informa que durant el període de rebaixes l'establiment ha de seguir mantenint les mateixes condicions de venda que durant la resta de l'any. Així, si habitualment accepta targetes de crèdit, també han d'acceptar-les en període de rebaixes. Els productes rebaixats han de mostrar el preu antic i al costat el preu rebaixat, han de tenir les mateixes garanties que abans de les rebaixes i no es poden vendre com a productes rebaixats els de baixa qualitat o els adquirits expressament per a aquesta finalitat.