Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'Ajuntament dóna a conèixer un projecte per apropar els Serveis Socials als més grans

L'Ajuntament dóna a conèixer un projecte per apropar els Serveis Socials als més grans

Correo Imprimir PDF

L'Ajuntament dóna a conèixer un projecte per apropar els Serveis Socials als més grans

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha iniciat una campanya per donar a conèixer el projecte "més a prop", una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu apropar els serveis que ofereixen les administracions en matèria social. El projecte consisteix en entrevistar a persones de més de 80 anys de la població que no han estat ateses pels Serveis Socials municipals per tal de conèixer la seva situació i informar-los dels serveis i prestacions a que tenen dret.

Els objectius d'aquesta iniciativa és detectar situacions de risc i vulnerabilitat i afavorir la planificació dels serveis socials, conèixer la realitat de les persones grans del municipi i informar en el domicili sobre l'oferta de prestacions, serveis i entitats socials disponibles a Montcada i Reixac. En total s'enviaran cartes informatives a les prop de 550 persones més grans de 89 anys empadronades a Montcada que no tenen contacte amb el sector públic.