Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Les comparses faran una coreografia conjunta abans de donar inici a la Festa de Carnaval

Les comparses faran una coreografia conjunta abans de donar inici a la Festa de Carnaval

Correo Imprimir PDF

Les comparses faran una coreografia conjunta abans de donar inici a la Festa de Carnaval

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat les bases de participació a la rua de Carnaval 2011, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montcada i Reixac. La Rua tindrà lloc el dissabte de Carnaval, el proper 5 de març, i les comparses que s'hi inscriguin participaran a l'itinerari pels carrers de Montcada i Reixac i amenitzaran la tarda al sambòdrom posterior a la Rua, que es fa al pavelló Miquel Poblet. Com a principal novetat, enguany al arribar al Pavelló i abans de donar pas a la Festa de Carnaval, totes les comparses que ho vulguin participaran a una coreografia conjunta. També es farà per primer any un reconeixement a la persona més gran i més petita participant a les comparses.

Les categories i modalitats de subvencions que atorga la regidoria de Cultura són les següents: grups de 15 a 25 persones, 450 euros; grups de 26 a 35 persones, 550 euros; grups de 36 a 45 persones, 650 euros; grups de 46 a 55 persones; 750 euros; grups de 56 a 65; 750 euros; grups de 66 a 75; 850 euros i a partir de 76, de 950 euros més 5 euros per cap a partir de la persona 77 i fins a un màxim de 1.200 euros per comparsa. Les comparses de nova creació del municipi rebran una subvenció extraordinària de 150 euros i s'estableix una subvenció d'aquesta mateixa quantitat per a les comparses de més de 25 persones de fora del municipi. L'ordre de la desfilada s'establirà en funció de l'ordre d'inscripció a l'OAC.

Les inscripcions romandran obertes de l'1 al 25 de febrer i per formalitzar-les, les comparses s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Av. de la Unitat, 6, planta baixa), de dilluns a divendres (de 8 a 14 hores), presentant el full d'inscripció de Rua de Carnaval 2011. El document es pot obtenir a la regidoria de Cultura (c/ Domènec Fins, 12), a l'OAC, al Centre Cívic Can Cuiàs (c/ Geronís, s/n), Centre Cívic l'Alzina (c/ Núria, 73), Centre Cívic La Ribera (c/ Llevant, 10) l'Espai Cultural Kursaal (c/ Masia, 39), a la Biblioteca Elisenda de Montcada (c/ Tarragona, 32), a la Biblioteca Can Sant Joan (c/ Turó, 45) i també es pot descarregar a la web municipal www.montcada.cat.