Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad La N150 finalment serà via urbana

La N150 finalment serà via urbana

Correo Imprimir PDF

La N150 finalment serà via urbana
Aquest matí l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, i el director general de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, Jordi Follia, han acordat tancar el conveni pel qual la N150 passarà a ser una via urbana des de la connexió amb la C17 fins al sector Redosa.

Amb aquest acord es desencalla el desenvolupament urbanístic de la Zona 15 de Terra Nostra, que incorpora la urbanització de la riera de Sant Cugat i de la mateixa N150, i permetrà millorar de forma radical els accessos i sortides del barri per aquesta via i la connexió amb la Zona 21 i el Casino de Terra Nostra. Així mateix, l'Ajuntament tindrà via lliure per adequar les parades d'autobús interurbà que hi ha ubicades a la cruïlla amb la carretera del cementiri de Collserola i a la que es troba instal·lada al costat de la benzinera de la C17.

Finalment l'acord assolit, que se signarà en breu, permetrà també que el consistori avanci en els treballs de millora dels accessos al polígon industrial de Can Cuiàs amb un ampli marge de maniobra.

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'acord i ha afirmat que "és una gran notícia per a la ciutat, ja que ens faculta a transformar tot l'entorn d'aquesta via dotant-la d'una major seguretat per a vianants i conductors".
read full article

Tags: