Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Tallat l'accés a Montcada des de la C58 en sentit Barcelona durant un mes

Tallat l'accés a Montcada des de la C58 en sentit Barcelona durant un mes

Correo Imprimir PDF

Tallat l'accés a Montcada des de la C58 en sentit Barcelona durant un mes

Les obres de construcció del carril reservat a ús exclusiu per a bus i vehicles d'alta ocupació (VAO) comportaran diferents afectacions al trànsit a l'autopista C58, a l'alçada del nus de Ripollet. En aquesta ocasió es veurà afectada la sortida 4 (Montcada / Ripollet / Cerdanyola) de la C58, en sentit Barcelona.

La nit del proper dimecres 30 a la matinada del dijous 31 de març, i amb motiu de la construcció d'un mur del futur carril destinat a vehicles d'alta ocupació, es tallarà durant aproximadament un mes la desincorporació de la C58, en direcció a Ripollet i al polígon La Ferreria de Montcada i Reixac.

Durant aquest temps es mantindran les dues primeres desincorporacions de la sortida 4 que permeten dirigir-se cap a Cerdanyola, Ripollet i la connexió a la N150 en sentit Barcelona. L'itinerari recomanat per anar a Montcada i Reixac i al polígon La Ferreria és accedir per la primera desincorporació fins a la carretera N150 en sentit Montcada i Reixac i desviar-se per l'accés que connecta amb la carretera de servei que creua la C58 en direcció La Ferreria.

El carril bus-VAO millorarà la capacitat viària d'una de les carreteres que registra mes densitat de trànsit de Catalunya, amb una circulació estimada d'uns 154.000 vehicles diaris de mitjana. L'objectiu d'aquesta actuació és fomentar l'ús del transport públic col·lectiu i dels vehicles amb alta ocupació, que disposaran d'una via exclusiva.


read full article