Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Els col·legis electorals registren una participació total del 26,26 % a les 14 hores

Els col·legis electorals registren una participació total del 26,26 % a les 14 hores

Correo Imprimir PDF

Els col·legis electorals registren una participació total del 26,26 % a les 14 hores

Fins les 14 hores, els dotze col·legis electorals de Montcada i Reixac han registrat una xifra de participació total del 26,26%, quan ha transcorregut gairebé la meitat de la jornada electoral en la qual 24.575 montcadencs i montcadenques estan cridats a les urnes per escollir els seus representants al Ple de l'Ajuntament.

Per districtes, a Montcada Centre- Font Pudenta, fins a aquesta mateixa hora la participació ha estat del 29,28%; a La Ribera- Vallensana- Reixac, del 28,77%; a Masrampinyo- Mas Duran- Carrerada- Can Pomada- Pla d'en Coll, del 24,09%; a Terra Nostra, del 25,25 %; a Can Sant Joan, 25,85 del % i a Can Cuiàs, del 24,27%.

Les meses electorals es troben a l'Auditori Municipal, l'Espai Jove Can Tauler, el Centre Cívic Can Cuiàs, els CEIP Turó, Reixac, Mitja Costa, Viver i Elvira Cuyàs, els IES Montserrat Miró i La Ribera, el local de l'AVV Font Pudenta i el Centre Cívic La Ribera. El recompte de vots començarà a les 20 hores, quan tanquin els centres.

Els col·legis electorals s'han constituït amb normalitat, de manera que a les 9 del matí s'han iniciat les votacions sense incidències, que tampoc s'han produït al llarg del matí. El recompte de vots començarà a les 20 hores, quan tanquin els centres.

Els diferents col·legis compten amb el suport de representants de l'administració, encarregats d'ajudar i assessorar els membres de les meses i recollir les dades de participació en dos moments de la jornada electoral i de l'escrutini final. Durant tot el dia, personal de l'Ajuntament atendrà els dubtes i els problemes que puguin tenir els ciutadans i ciutadanes en relació al cens. A més, hi ha un reforç policial per vetllar pel bon funcionament de la jornada.

L'emissora municipal Montcada Ràdio (104.6 fm i www.montcadaradio.com) ha començat a les 9.30h amb butlletins que s'emetran cada hora. A les 17.30h amb butlletins i a les 20h, una vegada tanquin els col·legis electorals, arrencarà el programa especial. El mitjà local copsarà l'ambient a les seus de cada partit i entrevistarà els candidats per valorar els resultats dels comicis. Tota la informació que es generi s'actualitzarà al llarg del dia a www.laveu.cat. La Veu de Montcada i Reixac, en edició impresa, farà una edició especial que sortirà al carrer el 27 de maig.

La web municipal i el facebook de l'Ajuntament, www.montcada.cat, facebook.com/ajuntament.montcada, també anirà actualitzant les dades de participació al llarg del dia i oferirà la informació dels resultats definitius de les eleccions al tancament dels col·legis i una galeria de fotografies de la jornada electoral.


LEER


Última actualización en Domingo, 22 de Mayo de 2011 21:14