Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Els col·legis electorals registren una participació total del 34,91% a les 18 hores

Els col·legis electorals registren una participació total del 34,91% a les 18 hores

Correo Imprimir PDF

Els col·legis electorals registren una participació total del 34,91% a les 18 hores

Fins les 18 hores, els dotze col·legis electorals de Montcada i Reixac han registrat una xifra de participació total del 34,91%, a dues hores de finalitzar aquesta jornada electoral en la qual 24.575 montcadencs i montcadenques estan cridats a les urnes per escollir els seus representants al Ple de l'Ajuntament. Fa 4 anys la participació a aquesta mateixa hora era del 35,21%.

Per districtes, a Montcada Centre- Font Pudenta, fins a aquesta mateixa hora la participació ha estat del 38,84%; a La Ribera- Vallençana- Reixac, del 37,76%; a Mas Rampinyo- Mas Duran- Carrerada- Can Pomada- Pla d'en Coll, del 32,50%; a Terra Nostra, del 34,40%; a Can Sant Joan, del 33,29% i a Can Cuiàs, del 32,64%. A les 14h la participació era del 26,26%.

Les meses electorals es troben a l'Auditori Municipal, l'Espai Jove Can Tauler, el Centre Cívic Can Cuiàs, els CEIP Turó, Reixac, Mitja Costa, Viver i Elvira Cuyàs, els IES Montserrat Miró i La Ribera, el local de l'AVV Font Pudenta i el Centre Cívic La Ribera. El recompte de vots començarà a les 20 hores, quan tanquin els centres.

Els col·legis electorals s'han constituït amb normalitat, de manera que a les 9 del matí s'han iniciat les votacions sense incidències, que tampoc s'han produït al llarg del matí.

Els diferents col·legis compten amb el suport de representants de l'administració, encarregats d'ajudar i assessorar els membres de les meses i recollir les dades de participació en dos moments de la jornada electoral i de l'escrutini final. Durant tot el dia, personal de l'Ajuntament atendrà els dubtes i els problemes que puguin tenir els ciutadans i ciutadanes en relació al cens. A més, hi ha un reforç policial per vetllar pel bon funcionament de la jornada.

L'emissora municipal Montcada Ràdio (104.6 fm i www.montcadaradio.com) arrencarà amb un programa especial a les 20h, una vegada tancats els col·legis. El mitjà local copsarà l'ambient a les seus de cada partit i entrevistarà els candidats per valorar els resultats dels comicis. Tota la informació que es generi s'actualitzarà al llarg del dia a www.laveu.cat. La Veu de Montcada i Reixac, en edició impresa, farà una edició especial que sortirà al carrer el 27 de maig.

La web municipal i el facebook de l'Ajuntament, www.montcada.cat, facebook.com/ajuntament.montcada, també conté totes les dades de participació i oferirà la informació dels resultats definitius de les eleccions al tancament dels col·legis així com una galeria de fotografies de la jornada electoral.


LEER
Tags:
    -