Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'Ajuntament presenta a la plataforma Tracte Just el primer dels projectes del soterrament de la línia de Portbou

L'Ajuntament presenta a la plataforma Tracte Just el primer dels projectes del soterrament de la línia de Portbou

Correo Imprimir PDF

L'Ajuntament presenta a la plataforma Tracte Just el primer dels projectes del soterrament de la línia de Portbou

L'equip de govern de l'Ajuntament de Montcada i Reixac ha presentat aquest matí el projecte del primer tram del soterrament de la línia ferroviària Barcelona ¿ Portbou als representants de la Plataforma Tracte Just, Soterrament Total i als portaveus dels grups municipals.

El document contempla el soterrament d'1,3 quilòmetres de la línia convencional, entre Vallbona i l'aparcament de terra que hi ha a la cantonada de l'avinguda de la Unitat amb el carrer Elionor, un tram que s'executarà amb tuneladora.

Els assistents a la trobada s'han mostrat satisfets per l'arribada del projecte del primer dels cinc trams en què es dividirà la totalitat del soterrament de la línia de Portbou al seu pas per Montcada i Reixac. L'alcaldessa, María Elena Pérez, ha assenyalat que "és un bon projecte que recull les al·legacions municipals que vam presentar al projecte bàsic", i ha subratllat que "hem arribat a un acord amb l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) per tal que agilitzi tot el procés", afegint que "han complert la primera dels acords a què vam arribar amb el secretari d'Estat de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán, i ens consta que els altres quatre projectes que falten estan molt avançats".

Per últim, l'alcaldessa ha avançat que "continuarem treballant conjuntament amb la plataforma per vetllar per l'execució del projecte estigui recollida en els pressupostos generals de l'Estat de 2012".

 


LEER


Última actualización en Jueves, 29 de Septiembre de 2011 14:12