Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Aprovada per unanimitat una moció de rebuig a la reducció de les subvencions a les escoles bressol

Aprovada per unanimitat una moció de rebuig a la reducció de les subvencions a les escoles bressol

Correo Imprimir PDF

Aprovada per unanimitat una moció de rebuig a la reducció de les subvencions a les escoles bressol

L'Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar ahir per unanimitat una moció de rebuig a les retallades de caràcter retroactiu anunciades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a les llars d'infant. A la moció es denuncia l'incompliment per part de la Generalitat dels compromisos adoptats en el marc de la comissió mixta Departament d'Educació - Entitats Municipalistes (Federació Catalana de Municipis i Associació Catalana de Municipis). El text també recull la sol·licitud d'un finançament adequat de les escoles bressol que garanteixi el compliment dels convenis signats pel manteniment i el bon funcionament dels serveis i els equipaments municipals.

En els darrers anys l'Ajuntament ha obert quatre escoles bressol municipals amb prop de 200 places en total. Fins ara el cost anual de cada plaça ¿al voltant de 5.400 euros¿ l'han assumit a parts iguals la Generalitat, l'Ajuntament i les famílies.

Per altra banda tots els grups municipals, a excepció de CIU, van donar suport a una altra moció que demana fer arribar a la Conselleria de Benestar i Família i a la Conselleria d'Empresa i Ocupació el malestar i el rebuig de l'Ajuntament de Montcada i Reixac a les seves darreres decisions en relació al PIRMI, que, segons la moció, suposen un retrocés en les línies que ajuden a afavorir la igualtat i els drets de tota la ciutadania.

La moció demana que es procedeixi a fer el pagament urgent a aquelles persones que encara avui no han rebut la seva prestació tot i complir amb els requisits vigent del PIRMI així com manifestar a la Generalitat de Catalunya la voluntat de l'Ajuntament de participar del debat per a la reforma del programa.

 


LEER


Última actualización en Lunes, 03 de Octubre de 2011 07:22