Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Montcada i Reixac se solidaritza amb les persones que pateixen malalties mentals

Montcada i Reixac se solidaritza amb les persones que pateixen malalties mentals

Correo Imprimir PDF

Montcada i Reixac se solidaritza amb les persones que pateixen malalties mentals

Montcada i Reixac fa una crida a trencar amb els prejudicis que encara avui dia existeixen envers les persones que pateixen malalties mentals. Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, dimarts una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa, María Elena Pérez, i la regidora de Salut Pública, M. Carmen González, va participar en l'acte solidari amb aquest col·lectiu, juntament amb l'entitat Cemoriba i la Federació Catalana d'Associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental (FECAFAMM), que va tenir lloc a la Casa de la Vila.

L'acte va començar amb la lectura d'un manifest per part de la regidora de Salut Pública, que alertava sobre la necessitat de normalitzar les malalties mentals, ja que aproximadament una quarta part de la població en pot patir al llarg de la vida. En la seva intervenció, l'alcaldessa es va comprometre a treballar des de l'Ajuntament per contribuir a que les persones víctimes de malalties mentals puguin exercir el seus drets com a ciutadans.

La jornada va cloure amb una caminada d'1,5 quilòmetres, seguint l'itinerari de salut de Montcada Centre.


LEER


Última actualización en Jueves, 13 de Octubre de 2011 20:32