Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'alcaldessa aposta per desenvolupar el Pla Integral de la Muntanyeta

L'alcaldessa aposta per desenvolupar el Pla Integral de la Muntanyeta

Correo Imprimir PDF

L'alcaldessa aposta per desenvolupar el Pla Integral de la Muntanyeta

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez i el regidor del Pla Integral de la Muntanyeta, Jonathan Martín, s'han reunit aquest matí amb el Secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, Carles Sala, amb l'objectiu de consensuar un calendari per a la Pla de Barris de la Muntanyeta de Can Sant Joan i per al cobrament del deute pendent del de La Ribera, executat del 2006 al 2011.

 

A la trobada, Carles Sala ha manifestat que la Generalitat pagarà el deute pendent del Pla de La Ribera, tot i que no ha confirmat un calendari concret, i mantindrà els seus compromisos amb el de La Muntanyeta. En relació a aquest últim Pla, Sala ha explicat que la Generalitat ara mateix no es pot fer càrrec a nivell econòmic i no farà aportacions aquest 2012, però retornarà als ajuntaments la part que assumeixin directament tan aviat com sigui possible. L'alcaldessa ha avançat que l'Ajuntament aposta pel pla de Barris de la Muntanyeta: "Hem dit en diverses ocasions que el 2012 ha de ser l'any d'inici de les accions inversores a la Muntanyeta de Can Sant Joan. La notícia que ens ha confirmat el Sr. Sala limita les nostres possibilitats, però farem allò que sigui necessari per intentar invertir, com a mínim, la part municipal". A més, María Elena Pérez ha confirmat que "solucionarem els problemes i de manteniment de la via pública a la zona de forma extraordinària i amb aportació íntegra del consistori".

 

El projecte de millora de la Muntanyeta de Can Sant Joan forma part de la Llei de barris, que haurien de finançar a parts iguals l'Ajuntament i la Generalitat, però l'administració catalana ha paralitzat els pagaments del 2012.


LEER


Última actualización en Miércoles, 08 de Febrero de 2012 11:55