Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'Ajuntament cedeix un espai a la FAMPA per a la creació d'un espai lúdic

L'Ajuntament cedeix un espai a la FAMPA per a la creació d'un espai lúdic

Correo Imprimir PDF

L'Ajuntament cedeix un espai a la FAMPA per a la creació d'un espai lúdic

L'Ajuntament i la Federació d'Associacions de Pares i Mares de Montcada i Reixac (FAMPA) han arribat a un acord per a la cessió d'una sala al Centre Cívic i de Serveis Antigues Escoles de Mas Rampinyo per a la creació d'un espai lúdic i familiar per a infants de 0 a 4 anys, projecte que des de fa mesos reclamen un grup de mares que han constituït una comissió dintre de la FAMPA per encarregar-se de la seva gestió. El conveni de col·laboració l'han materialitzat aquest matí a l'Ajuntament l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, i el president de la FAMPA, Juan Carlos Ruiz.

Segons l'acord, l'activitat es desenvoluparà els dimarts i els dijous de 17 a 19h. Les activitats que es desenvolupin en aquest espai seguiran un projecte socioeducatiu basat en el joc i permetran als pares i mares compartir la seva experiència en la criança i l'educació dels seus fills i filles. Els infants sempre hauran d'anar acompanyats per un adult i, per raons de seguretat, no es podrà superar mai la capacitat de la sala, que és de 30 persones, entre nens i adults. Aquest espai tampoc es podrà fer servir per a la realització d'activitats particulars.

La neteja de la sala anirà a càrrec de l'Ajuntament però l'entitat l'haurà de deixar en les condicions en la que la trobi a la seva arribada. El consistori també atendrà les necessitats de manteniment i subministrament dels serveis de llum, aigua i gas. El conveni estarà en vigència fins al proper mes de gener de 2013.


LEER


Tags:
Última actualización en Miércoles, 08 de Febrero de 2012 12:04