Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Les subvencions per participar a la Rua de Carnaval es mantenen

Les subvencions per participar a la Rua de Carnaval es mantenen

Correo Imprimir PDF

Les subvencions per participar a la Rua de Carnaval es mantenen

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat les bases de participació a la rua de Carnaval 2013, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montcada i Reixac. La Rua tindrà lloc el dissabte de Carnaval, el 9 de febrer, i les comparses que s'hi inscriguin participaran a l'itinerari pels carrers de Montcada i Reixac i amenitzaran la tarda al sambòdrom posterior a la Rua, que es fa al pavelló Miquel Poblet.

Abans de començar el sambòdrom, es farà el sorteig d'un viatge entre totes les comparses que hagin participat a la Rua. També enguany es tornarà a fer aquest any el reconeixement a la persona més gran i més petita participant a les comparses: els trofeus Ganàpia i Patufet.

Les categories i modalitats de subvencions que atorga la regidoria de Cultura es mantenen i seran les mateixes que l'any passat: grups de 20 a 34 persones, 350 euros; grups de 35 a 49 persones, 450 euros; grups de 50 a 64 persones, 550 euros; grups de 65 a 79 persones; 650 euros; grups de 80 a 94; 750 euros; grups de 95 a 114; 850 euros, i a partir de 114, de 850 euros més 5 euros per persona a partir de la persona 115 i fins a un màxim de 1.100 euros per comparsa. Les comparses de nova creació del municipi rebran una subvenció extraordinària de 100 euros i s'estableix una subvenció d'aquesta mateixa quantitat per a les comparses de més de 25 persones de fora del municipi. Com a novetat, l'ordre de la desfilada no serà per ordre d'inscripció sinó que romandrà a criteri de l'organització per optimitzar la composició de la Rua, el seu transcurs i millorar l'espectacle conjunt.

Les inscripcions estaran obertes del 7 de gener a l'1 de febrer i per formalitzar-les, les comparses s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Av. de la Unitat, 6, planta baixa), de dilluns a divendres (de 8 a 14 hores), presentant el full d'inscripció de Rua de Carnaval 2012. El document es pot obtenir a la regidoria de Cultura (c/ Domènec Fins, 12), a l'OAC, al Centre Cívic Can Cuiàs (c/ Geronís, s/n), Centre Cívic l'Alzina (c/ Núria, 73), Centre Cívic La Ribera (c/ Llevant, 10) l'Espai Cultural Kursaal (c/ Masia, 39), a la Biblioteca Elisenda de Montcada (c/ Tarragona, 32), a la Biblioteca Can Sant Joan (c/ Turó, 45) i també es pot descarregar a la web municipal www.montcada.cat a partir del 3 de gener de 2013.


LEER


Última actualización en Miércoles, 19 de Diciembre de 2012 11:28