Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Obertes les inscripcions per a la subvenció de la rua de Carnaval

Obertes les inscripcions per a la subvenció de la rua de Carnaval

Correo Imprimir PDF

Obertes les inscripcions per a la subvenció de la rua de Carnaval

Les comparses que vulguin sol·licitar subvencions per participar a la rua de Carnaval ho podran fer fins al proper 1 de febrer. La rua de Carnaval, organitzada per la regidoria de Cultura i Patrimoni, tindrà lloc el dissabte de Carnaval, el 9 de febrer, i les comparses que s'hi inscriguin participaran a l'itinerari pels carrers de Montcada i Reixac i amenitzaran la tarda al sambòdrom posterior a la rua, que es fa al pavelló Miquel Poblet.

Les categories i modalitats de subvencions que atorga la regidoria de Cultura es mantenen i seran les mateixes que l'any passat: grups de 20 a 34 persones, 350 euros; grups de 35 a 49 persones, 450 euros; grups de 50 a 64 persones, 550 euros; grups de 65 a 79 persones; 650 euros; grups de 80 a 94; 750 euros; grups de 95 a 114; 850 euros, i a partir de 114, de 850 euros més 5 euros per persona a partir de la persona 115 i fins a un màxim de 1.100 euros per comparsa. Les comparses de nova creació del municipi rebran una subvenció extraordinària de 100 euros i s'estableix una subvenció d'aquesta mateixa quantitat per a les comparses de més de 25 persones de fora del municipi. Com a novetat, l'ordre de la desfilada no serà per ordre d'inscripció sinó que romandrà a criteri de l'organització per optimitzar la composició de la rua, el seu transcurs i millorar l'espectacle.

Les inscripcions estaran obertes des d'avui i fins a l'1 de febrer i per formalitzar-les, les comparses s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Av. de la Unitat, 6, planta baixa), de dilluns a divendres (de 8 a 14 hores), presentant el full d'inscripció de Rua de Carnaval 2012. El document es pot obtenir a la regidoria de Cultura (c. Domènec Fins, 12), a l'OAC, al Centre Cívic Can Cuiàs (c. Geronís, s/n), Centre Cívic l'Alzina (c. Núria, 73), Centre Cívic La Ribera (c. Llevant, 10) l'Espai Cultural Kursaal (c. Masia, 39), a la Biblioteca Elisenda de Montcada (c. Tarragona, 32), a la Biblioteca Can Sant Joan (c. Turó, 45) i també es pot descarregar a la web municipal.
LEER


Última actualización en Lunes, 07 de Enero de 2013 15:09