Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Arriba el Carnaval a Montcada i Reixac

Arriba el Carnaval a Montcada i Reixac

Correo Imprimir PDF

Arriba el Carnaval a Montcada i Reixac

Montcada i Reixac ja ho té tot a punt per a la celebració del Carnaval 2010. Demà a les 18h arribarà al municipi Sa Majestat el Rei Carnestoltes. La regidoria de Cultura ha organitzat per a ell i la seva cort una celebració de benvinguda a la Casa de la Vila (c. Major, 32), amb una guerra de confetti i un berenar popular amb coca de llardons, amb l'animació del grup Ambaukatunabia.

El plat fort de la festa arribarà dissabte amb la Gran Rua de Carnaval, que sortirà de Can Sant Joan a les 18h. Pels carrers del municipi desfilaran un total de 15 comparses i com cada any, en finalitzar la rua, aproximadament a les 20h, començarà la festa al Pavelló Miquel Poblet, amb el sambòdrom, el sorteig d'un viatge, lliurament de trofeus i disco mòbil fins a les 3 de la matinada.

Diumenge 14 a les 12h tindrà lloc a la plaça de l'Església un ball de disfresses per a tota la família a càrrec de la companyia Amadeu & Cia. La celebració del Carnaval finalitzarà el 17 de febrer a les 18h amb l'últim ball amb el rei Carnestoltes, el qual obsequiarà amb un súper barret carnavalero a les nenes i als nens que hagin fet les sardines esbojarrades. La festa finalitzarà amb una xocolatada per a tots els assistents.

Concursos i exposicions complementen el programa

El programa de Carnaval també contempla com a novetat un concurs de fotografies de màscares. Els interessats podran presentar les seves imatges a la web municipal www.montcada.cat o a la veu.cat fins el 7 de març. Entre totes les fotografies rebudes es seleccionaran les més originals per a fer el cartell del carnaval 2011.

Per altra banda es celebrarà el tradicional concurs de sardines, que es podran portar a l'Auditori Municipal fins a les 20h del dimarts 16 de febrer, i dues exposicions carnavaleres, una amb el vestuari de les comparses del carnaval 2009 i una altra del carnaval 2010 en imatges. Aquestes dues mostres es podran veure a la Casa de la Vila, la primera d'elles fins el 17 de febrer i l'altra fins el 7 de març.