Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad La gran rua de Carnaval omple els carrers de música, ball, maquillatge i disfresses

La gran rua de Carnaval omple els carrers de música, ball, maquillatge i disfresses

Correo Imprimir PDF

La gran rua de Carnaval omple els carrers de música, ball, maquillatge i disfresses
La gran rua de Carnaval s'ha celebrat un any més amb èxit a Montcada i Reixac. Un total de 15 comparses, una més que l'any passat, van desafiar al intens fred i van desfilar pels carrers de Montcada i Reixac, omplint-los de disfresses, carrosses, maquillatges, músiques i balls.

La Rua va sortir del carrer Bifurcació i ha realitzat el següent itinerari: Bateria, Masia, avinguda de la Unitat, Pasqual, Elionor, carrer Major, Pont dels Hermanos, rambla dels Països Catalans, camí de la Font Freda i Pavelló Miquel Poblet. Tots aquells que anaven disfressats però no formaven part de cap comparsa també van poder afegir-se a la Rua.

Al finalitzar la desfilada va començar el sambòdrom al pavelló Miquel Poblet. Les comparses van oferir el seu millor espectacle ballant davant el públic. Després del sambòdrom es va donar inici al lliurament d'obsequis a les comparses participants i el sorteig de dos viatges. La festa es va allargar fins a les 3 de la matinada amb una discomòbil.

Montcada i Reixac acomiadarà el rei carnestoltes el dimecres 17 de febrer a les 18 hores a la Plaça de l'Església amb el tradicional lliurament de premis del concurs de sardines.