Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Convocat el concurs per a l'adjudicació de les obres de remodelació de la plaça Roja de Font Pudenta

Convocat el concurs per a l'adjudicació de les obres de remodelació de la plaça Roja de Font Pudenta

Correo Imprimir PDF

Convocat el concurs per a l'adjudicació de les obres de remodelació de la plaça Roja de Font Pudenta
El Ple municipal va aprovar dijous passat la convocatòria del concurs per a l'adjudicació de les obres de remodelació de la plaça Roja de Font Pudenta, un pati d'illa al qual s'accedeix des del passatge Hug de Montcada, delimitat pels blocs ubicats dels números 30 al 38 del carrer Riera de Sant Cugat i del 46 al 62 de l'avinguda de la Font Pudenta.

L'actuació vol dignificar aquest espai, amb una superfície de 1.685,49 m2, per permetre a la gent del barri fer-ne un ús més intensiu del que se'n fa actualment. El nou espai serà una plaça tancada amb una tanca al passatge Hug de Montcada, que és l'únic accés públic.

El projecte preveu una zona central amb dos àmbits molt diferenciats: una zona d'estada, amb rampa d'accés, conformada per diferents paviments (fusta, cautxú continu i formigó imprès i de color), i que disposarà d'una pèrgola i jardineres; i d'una pista de patinatge. L'actuació, amb un pressupost de licitació de 480.494,67 euros, està subvencionada pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Entre les obres de millora que s'hi duran a terme hi ha l'eliminació de les barreres arquitectòniques que actualment impedeixen l'accés a la plaça a les persones amb problemes de mobilitat.

"La remodelació de la plaça Roja permetrà recuperar un espai degradat, que actualment pràcticament només utilitzen els usuaris del pàrquing i alguns propietaris de gossos, i obrir-lo a tots els veïns i veïnes del barri com a espai de trobada", ha explicat el president de l'Àrea de Política Territorial, Sergio Hermoso.