Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'equip de govern convoca els grups de l'oposició a una comissió extraordinària sobre expropiacions

L'equip de govern convoca els grups de l'oposició a una comissió extraordinària sobre expropiacions

Correo Imprimir PDF

L'equip de govern convoca els grups de l'oposició a una comissió extraordinària sobre expropiacions

L'equip de govern municipal -format pel PSC i CiU- ha convocat tots els grups municipals de l'oposició perquè formin part d'una comissió extraordinària sobre els expedients d'expropiació forçosa a què ha de fer front l'Ajuntament. La trobada es produirà el proper dimarts 8 de juliol a les 8.30h a la sala de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament. Amb aquesta convocatòria, el govern accepta la petició realitzada pels partits de l'oposició tot i que ha indicat que d'aquest tema ja es parla habitualment a les comissions informatives que el consistori organitza de forma periòdica i on participen tots els partits.
El govern afirma que accepta qualsevol iniciativa proposada per l'oposició per tal d'aclarir i ampliar la informació sobre la gestió municipal realitzada, com a mostra del seu compromís amb la transparència en la informació. L'equip de govern també exigeix als partits de l'oposició haurien d'informar-se correctament abans d'assistir als plens i realitzar afirmacions incertes i incorrectes.


LEER


Última actualización en Jueves, 03 de Julio de 2014 15:37