Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Aigües de Barcelona ha destinat 37.000 euros a pagar el consum de 162 famílies montcadenques

Aigües de Barcelona ha destinat 37.000 euros a pagar el consum de 162 famílies montcadenques

Correo Imprimir PDF

Aigües de Barcelona ha destinat 37.000 euros a pagar el consum de 162 famílies montcadenques

Aigües de Barcelona ha concedit des de l'abril del 2013 un total de 656 ajudes a 162 famílies del municipi amb greus dificultats econòmiques derivades des de Serveis Socials. L'import d'aquestes subvencions canalitzades a través del Fons de Solidaritat, ascendeix fins ara 36.761 euros, una xifra superior a la mitjana de la resta de municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Concretament l'ajut de la companyia d'Aigües consisteix en una bonificació sobre la quota de servei i el consum de les factures durant un període de quatre mesos amb possibilitat de pròrroga, quedant exclosos els impostos i les taxes. Les famílies acollides al programa tenen garantida la continuïtat del subministrament mentre duri la bonificació.

Des de Serveis Socials, el departament que determina qui és el beneficiari del programa solidari que promou Aigües de Barcelona, s'ha valorat molt positivament la implicació de la companyia. "Es tracta d'un ajut molt important i pioner ja que l'empresa no es limita a aplicar descomptes, sinó que també fa una aportació econòmica", ha indicat la regidora de Serveis Socials, M. Carmen González, qui ha destacat que "Aigües de Barcelona és l'única empresa de subministrament que té un fons de solidaritat com aquest, un exemple que haurien de seguir la resta de companyies".


LEER


Última actualización en Miércoles, 04 de Febrero de 2015 15:52