Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'accés de vehicles al carrer Major es farà des de Ripoll per obres a la xarxa de subministrament d'aigua

L'accés de vehicles al carrer Major es farà des de Ripoll per obres a la xarxa de subministrament d'aigua

Correo Imprimir PDF

L'accés de vehicles al carrer Major es farà des de Ripoll per obres a la xarxa de subministrament d'aigua

A partir de final d'octubre i durant un mes, els vehicles hauran d'accedir al carrer Major per la Baixada de Santa Engràcia i pel carrer Ripoll a causa de les obres per connectar la xarxa d'abastiment de l'aigua potable que està realitzant la companyia Aigües de Barcelona. Els treballs de construcció del nou ramal per a la interconnexió de la xarxa de transport d'aigua entre el Pla d'en Coll i el centre de Montcada i Reixac obligaran durant quatre setmanes a desviar el trànsit d'accés al carrer Major. L'alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que 'som conscients que l'actuació pot provocar molèsties en el trànsit de vehicles en aquesta zona però aquestes obres són necessàries per millorar les garanties de subministrament de l'aigua a tota la població en cas d'avaria'. Per donar detalls de l'actuació, aquest dimecres, 7 d'octubre, l'alcaldessa i el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, s'han reunit amb una representació de l'associació comercial Montcada Comerç.

La intervenció a la zona de Montcada Centre s'ha dividit en tres fases i la primera arrenca aquest dimecres al passeig del Ripoll, prop de la passarel·la de vianants que connecta el carrer Major amb el carrer Mossèn Joaquim Castellví. La intervenció consistirà en la construcció d'un pou que arribarà al nivell del riu per on es troba el tub de l'aigua de consum domèstic procedent del camí de la Font Freda. Durant l'actuació, prevista per a un mes de durada, el tram de vorera situat entre la passarel·la de La Salle i el pont del Hermanos -costat riu Ripoll- quedarà tallat al pas dels vianants. La parada d'autobús de les línies 96, 155, 103 i N3 es traslladarà uns metres abans del semàfor de l'avinguda de la Ribera.

La següent fase començarà el proper 13 d'octubre, amb el tall del tram del carrer Joaquim Castellví, ubicat entre el número 1 i el 7 i l'accés restringit al carrer Sant Josep. El trànsit del carrer Mossèn Joaquim Castellví es desviarà per l'accés superior al pont de los Hermanos i tindrà una regulació semafòrica de forma temporal per facilitar el trànsit en direcció Cerdanyola i Santa Coloma de Gramenet.

La darrera fase s'iniciarà a final d'octubre, quan es talli l'accés al carrer Major als vehicles des del carrer Barcelona centre. El trànsit rodat pels matins, de dilluns a dissabte, accedirà pels carrers Baixa de Santa Engràcia i Ripoll -que canviaran de sentit temporalment- fins arribar al carrer Major. La sortida de vehicles de la zona centre es realitzarà per l'itinerari previst dels carrers Sant Josep i Mossèn Joaquim Castellví, en el tram fins a la rampa d'accés al pont dels Hermanos. La previsió de l'empresa és que l'actuació hagi finalitzat abans de la campanya comercial de Nadal, que s'iniciarà a final de novembre.


LEER


Última actualización en Jueves, 08 de Octubre de 2015 07:32