Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'èxit de la Festa de la gent gran és torna a repetir

L'èxit de la Festa de la gent gran és torna a repetir

Correo Imprimir PDF

L'èxit de la Festa de la gent gran és torna a repetir

Un altre any, la Festa de la gent gran de Montcada i Reixac, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, ha destacat per la gran afluència de públic als diferents actes organitzats per l'Ajuntament i les associacions de gent gran Casa de la Mina i Parc Salvador Allende. La celebració va finalitzar ahir a la tarda amb el tradicional ball al Miquel Poblet, on van assistir prop de 500 persones. Abans d'iniciar-se el ball, l'alcaldessa, Laura Campos, que va assistir acompanyada de la presidenta de l'Àrea Social, Ana Ballesta, i la regidora de Participació Ciutadana, Mónica Martínez, va afirmar que "la gent gran demostreu amb la nombrosa participació en aquestes jornades el vostre compromís amb la ciutat i la vostra implicació en la dinamització del teixit associatiu de Montcada i Reixac".
La Festa de la gent gran es van iniciar dissabte al matí amb exhibicions de les activitats que s'ofereixen als dos equipaments de gent gran del municipi, amb gimnàstica-gimba, cant coral, una desfilada de vestits de paper, rondalla, sardanes i sevillanes. A més, l'Associació de Puntaires de Terra Nostra, de Montcada Centre i del Casal de la Mina, i l'Esplai per a la Dona van organitzar una mostra dels seus treballs. També va haver un taller de mandales a càrrec del Casal Salvador Allende i una maqueta de l'Associació Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac. La jornada matinal va finalitzar amb una botifarrada popular. Les activitats van continuar per la tarda amb l'espectacle de varietats al Teatre Municipal.

Diumenge al matí, la caminada intergeneracional des de la plaça de l'Església fins a Mas Duran, on es va fer una exhibició de tai-txí, va ser la protagonista. La celebració va finalitzar a la tarda amb una mostra de balls en línia i un ball amb l'orquestra Swing Latino. La Festa de la gent gran ha comptat amb el suport dels voluntaris de la Creu Roja i, enguany, amb la col¿laboració de l'empresa Condis.


LEER


Última actualización en Lunes, 26 de Octubre de 2015 17:59