Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'Ajuntament sancionarà Lafarge i demarà a la Generalitat que clausuri l'activitat temporalment

L'Ajuntament sancionarà Lafarge i demarà a la Generalitat que clausuri l'activitat temporalment

Correo Imprimir PDF

L'Ajuntament sancionarà Lafarge i demarà a la Generalitat que clausuri l'activitat temporalment


L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha obert un expedient sancionador a l'empresa Lafarge per incompliment de l'ordenança municipal sobre sorolls i demanarà a la Generalitat de Catalunya que clausuri l'activitat de la cimentera temporalment. L'equip de govern ha prés la decissió després de conèixer el resultat final de l'estudi sonomètric que el consistori va encarregar el passat mes d'agost a la Diputació de Barcelona.

Segons l'estudi, les mesuraments realitzades en dos punts del barri de Can Sant Joan propers a la cimentera entre els dies 18 i 25 de setembre demostren que les emissions acústiques superen entre 6 i 7 decibels els límits permesos. Per aquest motiu el govern municipal ha decidit presentar al¿legacions complementàries a la concessió del permís ambiental que la Generalitat té pendent de donar a l'empresa cimentera, després que fos anul·lat pel Tribunal Suprem arran d'una denúncia de la Plataforma Antiincineració de Montcada i Reixac.

El consistori ha lliurat l'informe a la Plataforma Antiincineració i al Grup de Medi Ambient perquè disposin de la informació.


LEER


Última actualización en Lunes, 02 de Noviembre de 2015 14:15