Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad La Semana de la Ciencia en Montcada i Reixac propone un viaje por la historia de los códigos secretos

La Semana de la Ciencia en Montcada i Reixac propone un viaje por la historia de los códigos secretos

Correo Imprimir PDF

La Semana de la Ciencia en Montcada i Reixac propone un viaje por la historia de los códigos secretos

Montcada i Reixac dedicarà un programa d'activitats per commemorar la Setmana de la Ciència, del 16 al 22 de novembre, organitzat pel Museu Municipal i la col·laboració de les biblioteques i l'Associació Amics del Museu. El programa arrencarà el dia 17 a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32), amb un taller infantil denominat 'Què és això anomenat ciència?' a càrrec d'Aura Didàctica i Difusió Cultural, a les 18 h. L'endemà, el dia 18, la Casa de la Vila (Major, 32) acollirà la xerrada 'Els secrets del colesterol. Allarga la teva vida', amb la doctora en Bioquímica i Biologia Molecular Montse Estruch (19 h). El dia 19 hi haurà una altra conferència, 'Codis secrets', amb el dissenyador gràfic i músic, a la Biblioteca Elisenda (18 h). Es tracta d'un viatge per la història dels missatges secrets des de l'antiga Grècia fins a la Segona Guerra Mundial per mitjà de la criptografia, amb una demostració de com funciona una màquina Enigma original.

També a la Biblioteca Elisenda, el dia 20 hi haurà una xerrada sobre astronomia per a grans i petits, amb l'enginyer i divulgador científic Fernando del Álamo (18 h). El programa finalitzarà el 22 de novembre amb teatre infantil a la Casa de les Aigües (11 h). Es tracta de 'Les aventures de la Marina', amb Aura Didàctica i Difusió Cultural, per mostrar els infants la fauna i flora de la Serralada de Marina.


LEER


Última actualización en Lunes, 16 de Noviembre de 2015 12:29