Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Finalitzen les obres d'ampliació i millora del Centre Cívic Can Cuiàs

Finalitzen les obres d'ampliació i millora del Centre Cívic Can Cuiàs

Correo Imprimir PDF

Finalitzen les obres d'ampliació i millora del Centre Cívic Can Cuiàs

Les obres de millora i ampliació del Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn) han acabat. Els treballs s'han sufragat per mitjà d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, del ¿Programa complementari de suport a les inversions financerament sostenibles i a la prestació adequada de serveis públics locals¿. En el marc d'aquesta línia de cooperació, l'ens supramunicipal ha concedit una pròrroga als municipis que s'hi han acollit fins al 30 de juny de l'any vinent per enllestir les obres. El consistori aprofitarà aquest marge de temps extra per fer-hi millores com l'adquisició de mobiliari i la rehabilitació de la façana, actuacions sobre les quals la Diputació ha de donar-ne el vistiplau. Per fer possible aquesta actuació, l'Ajuntament aprofitarà el romanent procedent de la rebaixa en el preu d'adjudicació de les obres d'ampliació i millora, executades per l'empresa Civil Stone.

Per comprovar el resultat de l'actuació, el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez, han visitat aquesta setmana l'equipament, acompanyats dels responsables de l'empresa adjudicatària. 'Estem satisfets perquè les obres s'han executat en el termini previst i sense haver esgotat l'import de la subvenció, que es pot utilitzar per completar altres actuacions; ja hem dit que aquest és un projecte heretat del govern anterior i no és exactament el que nosaltres haguéssim volgut tirar endavant, però esperem que la reforma sigui profitosa i permeti millorar l'oferta d'activitats al barri', ha dit Sánchez, qui ha apuntat que, un cop acabades les obres de l'equipament, el següent pas és replantejar els usos i les ubicacions de les pistes de petanca i la zona de jocs infantil del parc del Turó Blau. Per la seva banda, la regidora de Ciutadania ha confirmat que 'la programació regular de cursos i tallers al Centre Cívic Can Cuiàs es reprendrà al gener'.

L'actuació d'ampliació i millora al Centre Cívic Can Cuiàs ha consistit en la creació d'una nova sala polivalent de 44 m2, amb accés des del vestíbul general i connectada amb l'auditori existent (sala Paco Sangrà) per set panells mòbils acústics, que permeten que la sala i l'auditori funcionin de forma independent o bé, puguin fusionar-se per crear un únic espai de 140 m2. També s'ha traslladat el bar. Les obres han permès recuperar l'accés original al centre des del carrer Geranis, el que ha implicat desplaçar la sala de dinamització, que s'ha renovat totalment. S'ha substituït el fals sostre dels lavabos existents i s'han eliminat les jardineres exteriors que provocaven humitats a les façanes. També s'ha pintat tot l'interior de l'edifici.


LEER


Última actualización en Jueves, 19 de Noviembre de 2015 11:56