Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Els cinc comerços que guanyin els premis locals del concurs d'aparadors de Nadal rebran un viatge formatiu

Els cinc comerços que guanyin els premis locals del concurs d'aparadors de Nadal rebran un viatge formatiu

Correo Imprimir PDF

Els cinc comerços que guanyin els premis locals del concurs d'aparadors de Nadal rebran un viatge formatiu

La Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, inclòs el de Montcada i Reixac, ja han convocat el 46è concurs d'aparadors de Nadal. Enguany, el consistori montcadenc atorgarà com a guardó als cinc millors decoracions un viatge formatiu, similar al premi de l'any passat, per conèixer noves tendències comercials. A més dels guanyadors, a aquesta expedició hi podran anar tots els comerciants que ho desitgin, pagant el viatge pel seu compte. Els botiguers que vulguin participar al concurs d'aparadors tenen temps fins al 3 de desembre per formalitzar la inscripció, per mitjà del lliurament d'una butlleta degudament complimentada a la seu de la Regidoria de Comerç (Avinguda de la Unitat, 6) o a les oficines de Montcada Centre Comerç (Generalitat, 5) o l'associació de comerciants de Can Sant Joan (Reixagó, 42). També es pot fer per fax (937 451 264) o per correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla ). El jurat del certamen farà les visites als aparadors dels establiments que hi participin, que han de tenir temàtica nadalenca, es faran del 9 al 22 de desembre, entre les 10 i les 14 h i les 16.30 a 21.30 h. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i estiguin decorats amb els motius nadalencs. Podeu consultar las bases del certamen en aquest enllaç: http://www.cambrasabadell.org/Att/Files/doc2264_1_0_09112015125328.pdf.

'El concurs d'aparadors de Nadal ja està plenament consolidat després de més de quatre dècades d'història, és una bona fórmula per engrescar els comerços i dinamitzar el sector', ha manifestat la regidora de Comerç de Montcada i Reixac, Montse Ribera. La Cambra atorga un premi general al millor aparador valorat en 500 euros i diploma i un segon guardó, que consisteix en la realització d'un estudi de mercat per a l'establiment guanyador, valorat en 325 euros, i un diploma. Per segon any consecutiu, enguany també hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla , abans de l'11 de gener.


LEER


Última actualización en Lunes, 23 de Noviembre de 2015 16:54