Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad El proper 30 de novembre el carrer Major recuperarà el trànsit habitual de vehicles

El proper 30 de novembre el carrer Major recuperarà el trànsit habitual de vehicles

Correo Imprimir PDF

El proper 30 de novembre el carrer Major recuperarà el trànsit habitual de vehicles

Aigües de Barcelona ha confirmat a l'Ajuntament de Montcada i Reixac que el proper dilluns 30 de novembre finalitzaran les obres que realitza la companyia per connectar la xarxa d'abastiment de l'aigua potable al municipi. L'empresa ha previst que el cap de setmana es realitzin els treballs d'asfaltat i repintat de les zones afectades per l'actuació. D'aquesta manera, el dilluns al matí, de manera progressiva i amb presència policial, es procedirà a la normalització del trànsit als vials afectats recuperant novament els sentits de circulació, la reprogramació semafòrica i la reobertura del carrer Mossèn Joaquim Castellví en sentit Terra Nostra i Can Sant Joan.

Els treballs de construcció del nou ramal per a la interconnexió de la xarxa de transport d'aigua entre el Pla d'en Coll i el centre de Montcada i Reixac van obligar, durant quatre setmanes, a desviar el trànsit d'accés al carrer Major per Baixada de Santa Engràcia i el carrer Ripoll.


LEER


Última actualización en Miércoles, 25 de Noviembre de 2015 14:18