Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Una trentena de persones de Montcada i Reixac es beneficiarà d'un programa formatiu per a la recerca de feina

Una trentena de persones de Montcada i Reixac es beneficiarà d'un programa formatiu per a la recerca de feina

Correo Imprimir PDF

Una trentena de persones de Montcada i Reixac es beneficiarà d'un programa formatiu per a la recerca de feina

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha rebut del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalulnya un total de 34.500 euros per a la realització del programa formatiu de mesures actives d'inserció per a persones destinatàries de l'RMI. Aquest programa, del qual se'n beneficiarà un total de 30 persones, es desenvoluparà durant 7 mesos al Kursaal (Masia, 39) i inclourà orientació, informació per a l'ocupació i l'autocupació, millora de les competències personals, professionals, tècniques per afavorir l'ocupació, prospecció del mercat de treball i pràctiques a empreses i seguiment a la inserció laboral. Les persones que es podran acollir a aquesta iniciativa són aquelles a les que els falti poc temps per esgotar l'RMI, persones entre 31 i 60 anys, dones amb càrregues familiars i les que millorarien la recerca de feina si participen en aquest programa. Les persones interessades en aquesta formació han d'estar inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d'ocupació.

'Aquest tipus de programes permeten millorar les competències personals i laborals de les persones que hi participen, augmentant-ne les seves possibilitats d'incorporació al mercat laboral', ha expressat la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ana Ballesta, qui apunta que 'l'administració té una responsabilitat social i hem de treballar a favor de les persones amb un alt risc d'exclusió social i des de diferents vessants i així poder atendre la diversitat de necessitats que tenen, com formatives, laborals i de motivació'. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) s'encarrega de derivar al consistori les persones que podrien participar en aquesta formació i es fa una entrevista individual per pactar l'itinerari de recerca de feina a seguir. L'1 de desembre comencen les entrevistes i la previsió és que la formació en grup arrenqui al gener i al març, les pràctiques a empreses. Per a més informació, contactar amb Promoció Econòmica i Ocupació (Alt de Sant Pere, 73; 935 648 505 i Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla ).


LEER


Última actualización en Viernes, 27 de Noviembre de 2015 11:23