Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad El sindicat de maquinistes SEMAF dóna suport al soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada i Reixac

El sindicat de maquinistes SEMAF dóna suport al soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada i Reixac

Correo Imprimir PDF

El sindicat de maquinistes SEMAF dóna suport al soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada i Reixac

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, s'ha reunit aquest matí amb dos representants del Sindicato Español de Maquinistas y Ayudantes Ferroviarios (SEMAF), Fernando Arsenio i Emilio Castán, per tal d'explicar-los l'estudi que el consistori ha enviat al Ministeri de Foment, que permet realitzar el soterrament de la línia R2 en el tram de Montcada per 200 milions d'euros, la meitat de la proposta ministerial. L'alcaldessa ha detallat als representants de SEMAF, que aglutina el 90% dels maquinistes a Espanya, la reivindicació institucional i de la ciutadania per soterrar la infraestructura, que permetria cohesionar el territori i evitar els atropellaments. L'alcaldessa ha explicat als dos representants sindicals que "les víctimes no són només els morts, també considerem víctimes als maquinistes que han de passar cada dia pel mig del municipi i patir psicològicament els atropellaments".

Per la seva banda, els representants de SEMAF han reconegut que "Adif hauria de posar les mesures necessàries per evitar més morts en aquests dos punts negres que són els passos a nivell de Montcada" i han afegit que "tot el recorregut hauria d'estar protegit amb tanques com les de l'AVE". Els enllaços sindicals han afirmat que "el soterrament és, sense dubte, la millor solució".


LEER


Última actualización en Jueves, 16 de Marzo de 2017 12:30