Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad "Lidl no marxa de Montcada i Reixac"

"Lidl no marxa de Montcada i Reixac"

Correo Imprimir PDF

lidl

"Lidl no marxa de Montcada i Reixac; no es tracta de cap trasllat, sinó d'un pla d'expansió de l'empresa", ha afirmat contundentment l'alcaldessa, Laura Campos, en una roda de premsa que ha fet aquest matí conjuntament amb el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez. Els dos edils han qualificat al PSC local de "mentider" després que l'agrupació culpés ahir a l'equip de govern montcadenc de ser els responsables del trasllat del centre logístic de la multinacional a Martorell, on l'empresa ha adquirit una parcel¿la de 120.000 m2.

La multinacional ha assegurat a diferents mitjans de comunicació que no es tracta de cap trasllat, sinó d'un pla propi d'expansió de l'empresa. Fa poc Lidl ha comprat quatre parcel·les que eren propietat de l'Incasòl i que delimiten amb l'empresa. A més, el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha confirmat que "l'empresa ha sol·licitat a l'Ajuntament la tramitació d'una modificació del Pla Parcial del polígon La Granja, on actualment estan ubicats, per augmentar l'edifici d'oficines i les naus, fet que demostra la voluntat de Lidl de millorar les seves instal·lacions i invertir a la localitat".

L'alcaldessa ha afirmat que "aquesta informació falsa i interessada difosa per part del PSC pot provocar una gran alarma entre els treballadors del centre logístic de Montcada i entre les empreses proveïdores de la zona" i ha lamentat que "el grup socialista tracti d'instrumentalitzar políticament aquest tema". D'aquesta manera, Jordi Sánchez ha recordat que l'any 2007 l'Ajuntament va aprovar, inicialment i posteriorment de forma provisional, una modificació del planejament de Mas Duran del terrenys situats cap al costat de Montcada. "Aquest document es va enviar a la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya que va desestimar-lo en considerar l'aprofitament industrial dels terrenys reduïa el corredor verd, estrangulava la continuïtat urbana i impedia la connexió des del riu Ripoll cap al Pla de Reixac i, per tant, es considerava territorialment la proposta com no adequada" ha afirmat Sánchez i ha afegit que "és lamentable que, tot i coneixent aquesta informació, l'anterior equip de govern insistís en fer la modificació del planejament i, d'aquesta manera, carregar-se el corredor biològic i cometre una il·legalitat".


LEER


Última actualización en Viernes, 17 de Marzo de 2017 16:14