Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad El CEAV tindrà una placa commemorativa del 50 aniversari al pavelló municipal Miquel Poblet

El CEAV tindrà una placa commemorativa del 50 aniversari al pavelló municipal Miquel Poblet

Correo Imprimir PDF

El CEAV tindrà una placa commemorativa del 50 aniversari al pavelló municipal Miquel Poblet

La Fundació Cultural Montcada va presentar ahir al seu local del carrer Major, el número 34 de la seva revista Quaderns, que dedica un ampli article a la història del Centre d'Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV). La sala es va omplir de gom a gom per assistir a la presentació, on es va projectar un audiovisual realitzat per l'entitat esportiva amb imatges inèdites de l'interior del Rec Comtal. A l'acte van intervenir l'alcaldessa, Laura Campos, el representant de la Fundació, Josep Bacardit i el president del CEAV, Miguel Ángel López. En la seva intervenció, l'alcaldessa va felicitar a les dues entitats per la dinamització social i cultural que han realitzat durant aquests anys i va aprofitar per anunciar que "en breu el consistori organitzarà un acte de reconeixement al CEAV amb la instal·lació d'una placa commemorativa al pavelló Miquel Poblet del 50 aniversari de l'entitat".

La revista de la Fundació presentada ahir també recull un article de Ricard Ramos sobre la Torre dels Frares, un de Gabriel Gil, que fa un reportatge sobre les vies de comunicació que travessen la localitat, i un altre de l'historiador Xavier Colomer que analitza ¿el miracle de Sant Josep Oriol.


LEER


Última actualización en Viernes, 21 de Abril de 2017 10:07