Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Reunió de la Taula del soterrament per informar sobre el calendari de l'actuació

Reunió de la Taula del soterrament per informar sobre el calendari de l'actuació

Correo Imprimir PDF

Reunió de la Taula del soterrament per informar sobre el calendari de l'actuació

El proper mes de setembre es licitarà tota l'obra civil per al soterrament de la R2 a Montcada i Reixac, que inclourà la redacció de l'estudi informatiu, el projecte bàsic, el projecte executiu i l'estudi ambiental i que s'adjudicarà abans que s'acabi l'any 2017. Aquest és l'anunci que va fer divendres passat el president de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), Juan Bravo, a la primera reunió de la comissió de seguiment del soterrament, i que aquest matí l'Ajuntament ha explicat a la trobada mensual de la Taula del soterrament, formada pels portaveus, la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total (PTJST) i els tècnics municipals.

Els portaveus han pogut conèixer el cronograma fixat pel Ministeri de Foment i Adif, que continua fixant l'inici de les obres del soterrament el primer trimestre de 2020. Durant la trobada també s'ha explicat que l'estudi ambiental necessari es tramitarà per mitjà d'un procediment simplificat i que Juan Bravo va fixar un interlocutor d'Adif a Catalunya per tractar totes les demandes municipals relacionades amb les millores de la seguretat en els passos a nivell i les tanques al recorregut de la R2.

D'altra banda, la Taula també ha informat als portaveus que l'Adif i l'Institut Català de la Salut ja havien signat l'acta de lliurament de l'obra del pou de ventilació a l'aparcament del CAP de Jaume I, que es va obrir aquest passat cap de setmana. La Taula també ha anunciat que la comissió de seguiment es tornarà a reunir la primera quinzena del mes d'octubre.


LEER


Última actualización en Viernes, 28 de Julio de 2017 07:18