Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Les inscripcions als cursos i tallers municipals s'hauran de tramitar del 12 al 30 de setembre

Les inscripcions als cursos i tallers municipals s'hauran de tramitar del 12 al 30 de setembre

Correo Imprimir PDF

Les inscripcions als cursos i tallers municipals s'hauran de tramitar del 12 al 30 de setembre

Les inscripcions als cursos que organitza l'Ajuntament de Montcada i Reixac als equipaments municipals s'han de tramitar del 12 al 29 de setembre, a excepció de les activitats de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME), que comencen aquest divendres, 1 de setembre, i del Casal de la Mina, que es faran del 6 al 15 de setembre. Una temporada més, el consistori ofereix un ampli ventall d'activitats distribuïdes per tot el municipi i que s'ofereixen a la Casa de la Vila; als centres cívics l'Alzina, Can Cuiàs i La Ribera; el Kursaal, els espais esportius municipals i al Casal de la Mina.

Com a novetats, en expressió musical s'incorpora un curs de violí a la Casa de la Vila i al Kursaal, donant continuïtat així a l'ampliació en instruments de vent que es va fer la temporada passada (saxo, flauta travessera i clarinet). Al Centre Cívic Can Cuiàs es realitzarà un curs de guitarra elèctrica i diversos monogràfics de balls llatins, a més de programar de nou manualitats infantils per a canalla entre 5 i 8 anys. Al Centre Cívic La Ribera, hi haurà sessions monogràfiques de manualitats per a persones adultes (amb tècniques com el decopupage o l'scrapbooking) i un taller d'estimulació de la memòria. Al Centre Cívic l'Alzina es farà un nou taller de memòria i un altre de gimnàstica de manteniment per a persones més grans de 64 anys i al Casal de la Mina, la novetat és un taller de creixement personal. Tota la informació detallada dels cursos i tallers la podreu consultar al catàleg imprès que es començarà a distribuir a principi de setembre pels equipaments municipals i també a www.montcada.cat.


LEER


Última actualización en Lunes, 31 de Julio de 2017 08:49