Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'IME obre l'1 de setembre el termini d'inscripció de la nova temporada d'activitats esportives

L'IME obre l'1 de setembre el termini d'inscripció de la nova temporada d'activitats esportives

Correo Imprimir PDF

L'IME obre l'1 de setembre el termini d'inscripció de la nova temporada d'activitats esportives

L'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) obre l' 1 de setembre el termini d'inscripció per a la temporada d'activitats esportives 2017-2018, amb propostes per promoure la pràctica de l'esport, mantenir i millorar la forma física, així com afavorir la concentració i la relaxació. Els cursos que oferta el departament municipal són aeròbic per a infants i adults, tai-txí (diferents nivells), ioga, pilates, danses orientals, tonificació i ball per a adults, amb zumba o balls en parella. Es manté la novetat introduïda l'any passat, la possibilitat de pagar una entrada puntual a les classes de zumba i de pilates per a aquelles persones que en facin el curs sencer, al preu de 2,5 euros per sessió.

L'IME ofereix les seves activitats a la zona esportiva centre (Bonavista, sn), el pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3) i al Kursaal (Masia, 39). La informació sobre els cursos, horaris i preus es pot consultar al tríptic informatiu al web municipal, www.montcada.cat, i també a les oficines de l'IME (Tarragona, 32), de dilluns a dijous, de 9 a 13h i de 16 a 19 h; divendres de 9 a 13 h. El telèfon és el 935 650 999.


LEER


Última actualización en Miércoles, 02 de Agosto de 2017 13:16