Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad L'Ajuntament obre la inscripció perquè les comparses participin a la Rua de Carnaval i optin als ajuts

L'Ajuntament obre la inscripció perquè les comparses participin a la Rua de Carnaval i optin als ajuts

Correo Imprimir PDF

L'Ajuntament obre la inscripció perquè les comparses participin a la Rua de Carnaval i optin als ajuts

L'Ajuntament ha obert el termini d'inscripció perquè les comparses participin a la Gran Rua de Carnaval del pròxim 10 de febrer. Fins al 15 de desembre, els grups interessats tenen temps per apuntar-se a la desfilada i per sol·licitar una subvenció que atorga el consistori. La documentació s'ha de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i els impresos que cal aportar-hi es poden obtenir a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Casa de la Vila; Major, 32) o bé, descarregar-los del web municipal, www.montcada.cat, on també es poden consultar les bases de la convocatòria.

Les subvencions s'atorguen per a la confecció de disfresses, el muntatge de carrosses i el lloguer d'equips de so i llum, entre d'altres conceptes relacionats amb la celebració, i les quantitats que poden rebre els grups oscil·len entre 350 i 850 euros, en funció dels integrants de les comparses, que en un 70% han d'estar formades per persones residents a Montcada i Reixac. Per a grups de fora, s'estableix una única subvenció de 100 euros, sempre i qual tingui un mínim de 25 participants. Un cop celebrat el Carnaval, les comparses tenen un mes de temps per justificar l'ajut, aportant la documentació pertinent (com factures) a l'OAC.

La desfilada del 10 de febrer començarà a les 17 h a Can Sant Joan i recorrerà diferents carrers fins arribar al Camí de la Font Freda, on, per segon any consecutiu, se celebrarà el sambòdrom a l'aire lliure, davant del pavelló Miquel Poblet. Les comparses oferiran el seu ball davant del públic, d'un màxim de 3 minuts.


LEER


Última actualización en Lunes, 16 de Octubre de 2017 15:19