Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Comencen les inscripcions per a la II Marxa pel soterrament

Comencen les inscripcions per a la II Marxa pel soterrament

Correo Imprimir PDF

Comencen les inscripcions per a la II Marxa pel soterrament

Les inscripcions per participar a la II Marxa pel soterrament s'han obert avui. La caminada popular amb un caràcter lúdic i reivindicatiu, organitzada per l'Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total tindrà lloc el proper diumenge 26 de novembre. L'objectiu de la II Marxa -de 5,4 quilòmetres i una previsió de prop de 3 hores de durada- és continuar reclamant mesures de seguretat als passos a nivell i a les vies i millores d'accessibilitat a les estacions mentre no s'iniciïn les obres del soterrament, previstes per al primer trimestre del 2020. Els participants realitzaran aturades en diferents punts on hi haurà avituallament i explicacions tècniques sobre la futura actuació del soterrament.

La concentració es realitzarà a les 9.30h al monòlit en record de les víctimes del tren, situada a la Cruïlla del Soterrament al carrer Bogatell, on es distribuiran bosses a les persones que s'han inscrit a la caminada. La Marxa sortirà a les 10h i es dirigirà pel carrer Major, passarel·la de La Salle, Francesc Layret i camí de la Font Freda, no està prevista una important obra d'enginyeria a les pilones de la C33 i la sortida del soterrament a les l'altura de les pistes municipals de petanca, al Pla d'en Coll.

La caminada continuarà pel pont del Germans, carrer Major, pas inferior de Rocamora, Guadiana, plaça Lluís Companys, carrers Jaume I i Aigües fins arribar al parc de les Aigües. Els participants continuaran la seva marxa pel carrer Carril, el Rec Comtal fins arribar a Vallbona, on tornaran pel passatge Reixagó, la plaça Bosc, carrer Reixagó, plaça Nicaragua, carrer Font i avinguda de la Unitat. La caminada finalitzarà a l'entorn del Casal de la Gent Gran Casa de la Mina, a les 12.30h, amb els parlaments oficials a càrrec de representants municipals i de la plataforma ciutadana. Ajuntament i plataforma han organitzat una botifarrada i un concert amb L'Espingari, la Coral del Casal de la Gent Gran i el grup de rondalla L'Harmonia.

Les inscripcions es poden fer online per mitjà dels webs www.montcada.cat , www.imemontcada.org i http://nonstoprun.com/MPS2017/inscripcio, o presencialment a les instal·lacions de l'Institut Municipal d'Esports (Tarragona, 32), de dilluns a dijous, de 9 a 13 i de 16 a 19h, i divendres de 9 a 13h. El preu de la inscripció és de 3 euros i inclou l'avituallament i una bossa. La inscripció de 5 euros inclou, a més, la botifarrada i una beguda.

Aquesta informació s'ha traslladat a la reunió mensual de la Taula del soterrament, formada pels portaveus i tècnics municipals i el col·lectiu ciutadà, que ha tingut lloc aquest matí. Durant la trobada, l'alcaldessa, Laura Campos, ha explicat el contingut de la reunió mantinguda aquest dilluns amb el director de Rodalies Catalunya, Félix Martín, que es va comprometre a treballar conjuntament amb el consistori amb els projectes per modernitzar i remodelar les estacions de Montcada Bifurcació (línies R3, R4 i R7), Montcada i Reixac-Manresa (línies R4 i R7) i Montcada-Ripollet (línia R3). Renfe destinarà 17 milions d'euros a aquestes actuacions. Campos també ha explicat els detalls de la reunió mantinguda ahir amb el president d'Adif, Juan Bravo, en el marc de la comissió de seguiment de les obres del soterrament de la línia R2, on es va anunciar, a més, les obres de millora dels dos passos a nivell al centre del municipi i el cronograma dels diferents tràmits administratius. Els representants de la plataforma han insistit en la incorporació del sistema de doble barrera i el màxim d'ampliació a l'actuació als dos passos a nivell.


LEER


Última actualización en Viernes, 27 de Octubre de 2017 07:53