Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad Els Reis d'Orient i el Carter Reial busquen patges per a la seva visita a Montcada i Reixac els dies 4 i 5 de gener

Els Reis d'Orient i el Carter Reial busquen patges per a la seva visita a Montcada i Reixac els dies 4 i 5 de gener

Correo Imprimir PDF

Els Reis d'Orient i el Carter Reial busquen patges per a la seva visita a Montcada i Reixac els dies 4 i 5 de gener

Els veïns i veïnes de Montcada i Reixac a partir de 15 anys tenen l'oportunitat d'acompanyar Ses Majestats i el Carter Reial el pròxim Nadal. Les persones interessades a participar-hi han de fer la sol·licitud del 13 de novembre a l'1 de desembre. Ses Majestats d'Orient visitaran Montcada i Reixac el 5 de gener, durant la Cavalcada, i el Carter Reial ho farà un dia abans, el 4 de gener, a la plaça de l'Església, on recollirà les cartes dels nens i nenes de la ciutat. Hi ha dues formes de fer-ne la inscripció: de manera presencial a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Casa de la Vila, al carrer Major, 32), en l'horari habitual; o bé, enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla , amb l'assumpte PATGES CAVALCADA 2018. S'acceptaran inscripcions per correu electrònic fins a les 24 h de l'1 de desembre.

En el moment de tramitar la inscripció, les persones interessades han de presentar la següent documentació: per a menors d'edat, Imprès núm. 1 Voluntaris patges cavalcada 2017 i fotocòpia o escanejat DNI i fotocòpia o escanejat DNI de la persona que autoritza la participació del menor. Per als majors d'edat: Imprès núm. 2 Voluntaris patges cavalcada 2017 i fotocòpia o escanejat DNI. Els formularis per inscriure's es troben a la Casa de la Vila i www.montcada.cat. Per a més informació, es pot contactar per telèfon amb Cultura i Patrimoni (935 651 121).


LEER


Última actualización en Miércoles, 08 de Noviembre de 2017 16:26