Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad En marxa les inscripcions al concurs 'L'aparador' de Nadal

En marxa les inscripcions al concurs 'L'aparador' de Nadal

Correo Imprimir PDF

En marxa les inscripcions al concurs 'L'aparador' de Nadal

El concurs 'L'aparador' de Nadal arriba a la seva 48a edició, organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, on hi ha el de Montcada i Reixac. Els botiguers que hi vulguin participar tenen temps fins al 5 de desembre per formalitzar la inscripció, per mitjà del lliurament d'una butlleta degudament complimentada a la seu de la Regidoria de Comerç i Turisme (Avinguda de la Unitat, 6) o a les oficines de Montcada Centre Comerç (Doctor Buxó, 14) o l'associació de comerciants de Can Sant Joan (Reixagó, 42). També es pot fer per fax (937 451 264) o per correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla ). Els aparadors que hi participin hauran d'estar decorats amb elements que evoquin el Nadal.

El jurat del certamen farà les visites als aparadors dels establiments participants de l'11 al 21 de desembre, entre les 9 i les 14 h i les 16 a 21 h. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i que estiguin decorats amb els motius nadalencs. Podeu consultar las bases del certamen en aquest enllaç: http://bit.ly/2jaZjXY

La Cambra atorga un premi general al millor aparador valorat en 500 euros i diploma i un segon guardó, que consisteix en la realització d'un estudi de mercat per a l'establiment guanyador, valorat en 325 euros, i un diploma. També hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla , abans de l'10 de gener. Els ajuntaments de la demarcació atorguen premis locals en el marc del certamen 'L'aparador'. En el cas de Montcada i Reixac, en les darreres edicions, el guardó ha consistit en estades formatives d'un dia a capitals europees, per conèixer tendències comercials actuals.


LEER


Última actualización en Miércoles, 15 de Noviembre de 2017 12:11