Home Blog (Noticias) Ayuntamiento Actualidad La campanya 'Regala il·lusions' arriba a la seva setena edició fent possible que més de 300 infants rebin regals aquest Nadal

La campanya 'Regala il·lusions' arriba a la seva setena edició fent possible que més de 300 infants rebin regals aquest Nadal

Correo Imprimir PDF

La campanya 'Regala il·lusions' arriba a la seva setena edició fent possible que més de 300 infants rebin regals aquest Nadal
L'Ajuntament de Montcada i Reixac organitza, per setè any consecutiu, la campanya 'Regala il·lusions', per tal que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d'entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La campanya l'organitza l'Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi i s'ha presentat aquest dimarts, 14 de novembre, en un acte al qual han assistit l'alcaldessa, Laura Campos; la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere; i la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez. Per a aquesta iniciativa, el consistori destina 14.000 euros, quantitat que inclou una part (encara sense quantificar a l'espera de veure'n els resultats) que correspon a les aportacions econòmiques i materials d'associacions del municipi.
 

La ciutadania i les entitats hi podran col·laborar amb la compra d'una pinça amb motius nadalencs que es posaran a la venda a partir del 20 de novembre fins passat Reis, al preu d'1,5 euros. Aquests articles es podran adquirir a una sèrie de botigues del municipi i també es vendran en el decurs d'actes públics que tinguin lloc durant les properes setmanes. Les entitats hi poden donar suport aportant material escolar nou i contes per regalar a la canalla i també fent-hi donacions econòmiques. Les persones que a títol particular vulguin aportar material escolar i llibres, ho poden fer contactant amb alguna de les entitats, associacions o partits polítics col·laboradors o bé, portant els articles a dos punts de recollida que s'habilitaran a l'edifici de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) i a la Casa de la Vila (Major, 32), a partir del dia 20 de novembre i fins al 5 de gener. El consistori contactarà amb les associacions del municipi, per tal de convidar-les a participar-hi. La data màxima per rebre el material és el 12 de desembre, ja que l'endemà, el dia 13, les entitats participants lliuraran el que hagin recollit a l'Ajuntament.

'La campanya està en concordança amb l'objectiu d'aquest govern d'afavorir els col·lectius més vulnerables; la manca de recursos no pot ser motiu perquè un infant es quedi sense regals', ha manifestat l'alcaldessa. La regidora responsable de Cooperació i Solidaritat, Mónica Martínez, ha destacat la transversalitat d'aquesta iniciativa, 'ja que impliquem les entitats i el món comercial, és una campanya molt consolidada i funciona molt bé'. La presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere, ha agraït tots els departaments municipals i eles entitats i botigues que formen part de la campanya i ha indicat que 'es tracta d'una línia de treball que incorporem al Pla Local d'Inclusió que desenvoluparem l'any vinent'.

La campanya de joguines va començar al 2011 i des d'aleshores fins a l'actualitat, la mitjana de canalla que ha rebut joguines per Nadal mitjançant aquesta iniciativa és de 400 infants. Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l'hora de triar-los, es té en compte que no es tracti de joguines sexistes o no violentes. En aquest sentit, a l'acte d'aquest dimarts s'ha aprofitat per presentar la segona edició de la campanya per demanar a les famílies que no comprin articles d'aquest tipus.

La pinça solidària es pot adquirir a una vintena d'establiments de Montcada i Reixac. Els comerços adherits són la fleca Nancy, Forn Oliveras, Ca l'Estrelleta, Flors Laia, Floristeria Montse, Teixits Rotxe i l'agència de viatges B the Travel Brand, al centre; a Montcada Nova-Pla d'en Coll: Llibreria Cabraboc, Bar Sikbo (Montcada Aqua), cafeteria Tribbis, Forn Oliveras (carrer Lleida), L'Herbolari i Cuida't; Llibreria Papers i la farmàcia Recasens, a Mas Rampinyo; a la Font Pudenta, Alimentació Susana i el bar del camp de futbol de la Ferreria; a Terra Nostra, la farmàcia Duran; a Can Cuiàs, el forn Monroy, i a Can Sant Joan, Merceria Sisquet i la botiga Marial. Tant els comerços com els col·lectius col·laboradors estaran identificats amb un cartell de la campanya 'Regala il·lusions'.

LEER


Última actualización en Miércoles, 15 de Noviembre de 2017 12:11